Hva sier våre kunder

Vi har samlet et kundeuttaleleser fra legelisten.no, google.no og gulesider.no Bli kunde du også!

Våre fornøyde kunder

Other Testimonials

T.Niemi Et funn av et tannlegekontor! Her er det behagelig service for alle penga:-) Moderne og smertefri behandling. Tar imot akutte henvendelser på dagen.

Service!

Marit S Dette et fantastisk sted å komme – anbefales på det sterkeste, spesielt for folk som har tannlegeskrekk. Her møter du pastellfargede lokaler og behagelig rolig bakgrunnsmusikk. Personalet er fantastiske og har tid til deg. I tillegg behøver du aldri å vente – her er det satt av nok tid til alle. Jeg har vært pasient der i 30 år og kommer til å fortsette så lenge jeg lever.

Norges beste tannlege

Jeg har brukt dette tannlegekontoret i årevis.. Jeg skulle reise på ferie imorgen, og hadde fått et hull i en tann pga gammel rotfylling. Jeg ringte..og de ba meg komme innen 5 minutter.. jeg troppet opp 10 minutter etterpå, og i løpet av 30 minutter så er tanna fiksa!! Skjettens lokale tannlege! Anbefales på det varmeste! :)

Superservice og flinke folk!

Har brukt tannlege Håkon Giving i mange, mange år og maken til tannlege finnes ikke. Her blir du varmt mottatt både av de ansatte og Håkon selv, og hit får du komme på timen om behovet er der. Her blir man ivaretatt på best mulig måte og for oss som synes tannlegebesøk er litt ubehagelig så kan jeg gå hit uten å grue meg i det hele tatt, jeg vet at her gjør de det alt for at dette skal være smertefritt. Takk for topp service

Helt unik!

Fjernet visdomstann og rotfylt hos Petter, veldig flink, rask og nøye - veldig fornøyd. Definitivt den beste tannlegen jeg har vært hos!

Tina Olsen

Fjernet visdomstann her. Utrolig dyktig utført, raskt og uten problemer! En god opplevelse

Tina Jernbekk Isaksen

Meget bra tannlege. Her er du trygg. Spesialister. Flinke på både behandling og service. Anbefales.

Jon Bekkevoll

Etter år med angst pga dårlige skoletannleger var det en lettelse å i voksen alder komme til en så forståelsesfull og hyggelig tannlege. Det ble tatt hensyn til at man var redd. Jeg opplevde at de hadde stor tålmodighet. Flott service og helt greie priser. Men ærligtalt så betaler jeg heller litt ekstra for å bli møtt på en så hyggelig måte, enn å spare inn noen kroner og gå til en som skremmer deg fra å gå tilbake!

De kurerte min tannlegeskrekk!

Alltid vært nervøs og redd for enhver legetime under skoleordningen.. Etter en time hos Giving var jeg overbevist om at det ikke finnes noen bedre tannleger. Jeg ble tatt seriøst, og bekymringene mine rundt tannlegen ble tatt på alvor. Føler meg alltid velkommen og ivaretatt! Resepsjonistene er blide og hyggelige - også et stort pluss i boka!

Det finnes ingen bedre!

En mer behagelig tannlege skal man lete lenge etter! Når jeg skulle bytte tannlege etter flytting var jeg glad jeg valgte nettopp denne tannlegen. Utrolig lett på hånden og forsiktig. Vill anbefale denne tannlegen til alle. Synes de var ganske rimelige og positivt at de også har lengre åpningstider

En utrolig behagelig tannlege

]